ПОЯСНЕННЯ

У зв’язку зі скаргою однієї особи на митрополита Віссаріона з причини очолювання ним, з невеликою кількістю прихожан, на святу Пасху богослужіння, керуючий Овруцькою єпархією на складений на нього Протокол, про адміністративне правопорушення, написав 23 квітня таке пояснення:

П О Я С Н Е Н Н Я

Спасо-Преображенський собор у м. Овруч – храм Божий, Глава якого Господь Іісус Христос, Який одного разу сказав таке: “Грядущего ко Мне не изжену вон.”

І цього року, я, архієрей митрополит Віссаріон, з милості Божої, виконуючи свій обов’язок  у  Пасхальну ніч, прийшов до святого Храму і мав щасливу можливість відслужити Божу службу на честь Воскресіння Господа Іісуса Христа. До храму прийшла невелика кількість молящихся , які старались стояти на відстані двох метрів один від одного, про що і ми неодноразово наголошували  (див. об’яву на дверях храму).

У цьому Соборі на Пасху мною з вірянами була прочитана молитва проти коронавіруса. По вірі, через молитву Христос при житті зцілював усіляку хворобу. Цю коронавірусну біду Господь нам допоможе здолати через молитву, сповідь, каяття у своїх гріхах.

Не шанувати базар у неділю треба, а молитися у храмі з дітьми, по заповіді Божій, апостольській, як це робили наші предки.

Поліції з лікарями радив би у лікарнях заборонити робити аборти (вбивство дітей), разом всім напоумлювати, приводити до каяття содомитів…, цього заразного вірусу, який прийшов до нас із Заходу і яким недавно в Україні, на жаль, дозволили пройти парадом. А скільки всілякої розпусти, чому мало дітей народжується?

Слухаймось Церкву Христову, каймось і все, з милості Божої, буде гаразд.

Прес-служба Овруцької єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *